Drie nieuwe restaurants om te ontdekken in Málaga

Gepubliceerd op 26 december 2022 om 12:54

Volgens de krant Málaga Hoy zijn dit 3 revelaties in de gastronomische scène van de stad. Ze openden het afgelopen jaar en veroverden nu al de harten van de levensgenieters. Wil je nog meer culinaire hotspots ontdekken? Download dan de restaurantgids (Foodie Felipe Favorieten)  die we zelf samenstelden.

 

1. PEZ WANDA
 
Een knipoog naar de film 'A fish called Wanda', vandaar de twee grote aquaria in de zaal. En een project van de groep rond Beluga en Kraken. In het voormalige pand van 'El Patio' in de Calle Granada dat een instituut was om paëlla te gaan eten. Pez Wanda zet de traditie verder en scoort hoge ogen met zijn
rijstgerechten.
 
2. PERRO VIEJO
 
Een restaurantketen die we al kennen van onze uitstapjes naar Sevilla. Al zijn ze ook de drijvende kracht achter Pez Tomillo in Pedregalejo. Hun nieuwste creatie huist in een prachtig historisch pand aan het pleintje bij San Juan De Dios. De interieurarchitecten lieten zich helemaal gaan op de 3 verdiepingen met hoge plafonds. Uit de keuken komt een heerlijke ceviche.
 
3. LA COSMO
 
Het nieuwe geesteskind van sterrenkok Dani Carnero die onlangs nog een Michelinster kreeg voor zijn Kaleja. Zelf houden we nog altijd het meest van de ongedwongen sfeer en smaakvolle creaties van La Cosmopolita, het oudere broertje dat wat verderop ligt. Hier kom je voor het moderne karakter: zowel van het interieur als de gerechten, maar daar hangt ook een prijskaartje aan.
 
Zin in nog meer culinaire tips? Neem een kijkje in de webshop voor onze reis- en restaurantgids.
 
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.